Day 10: Plezier en vriendschap tijdens indoor activiteiten

Het weer was nog steeds slecht met stortregen, dus moest ik opnieuw mijn buitenactiviteiten opgeven en binnen blijven. Gelukkig ontmoette ik tijdens het ontbijt de persoon die naast me zat in de bioscoop van gisteren en besloten we deze indoor dag samen door te brengen.

Ontbijt: nieuwe vrienden maken

’s Ochtends genoot ik van mijn ontbijt in het restaurant van “Creative House”. Hier ontmoette ik opnieuw de persoon die naast me zat in de bioscoop van gisteren, zijn naam was Tom. We hadden een prettig gesprek tijdens het ontbijt en ontdekten dat we allebei van avontuur en spelletjes hielden. Het was fijn om op deze regenachtige dag een nieuwe vriend te maken en uit te kijken naar wat nog komen ging.

Indoor games: plezierige wedstrijdtijd

In mijn hotelkamer speelden Tom en ik verschillende spellen. We begonnen met bordspellen zoals schaken, Chinees schaken en go, en gingen toen over op tafelspellen zoals “Pictionary” en “Monopoly”. Tijdens de spellen hadden we niet alleen veel plezier, maar werden we ook goede vrienden.

Lunch: eten delen met nieuwe vrienden

Tijdens de lunch bezochten Tom en ik een Italiaans restaurant genaamd “Italian Mood” in de buurt van het hotel. We deelden een pizza en pasta en betaalden in totaal 24 pond. Terwijl we genoten van het eten, deelden we onze reiservaringen en grappige verhalen en hadden we een fijne tijd samen.

Middagfilm: opnieuw samen genieten

In de middag besloten we om samen in mijn hotelkamer een film te kijken. We kozen voor een klassieke Britse komedie die ons opnieuw liet lachen. Tijdens de film deelden we onze mening en gevoelens en leerden we elkaar beter kennen.

Diner: gezellige huiselijke maaltijd

’s Avonds besloten Tom en ik samen te koken in de keuken van het hotel. We bereidden een eenvoudige huiselijke maaltijd van gebakken groenten, gegrilde kip en gestoomde vis. Tijdens het koken deelden we onze kennis over onze lokale gerechten en kookvaardigheden. Het samen bereiden van het diner maakte ons nog closer en we voelden ons als familie. We besteedden in totaal 20 pond aan de ingrediĆ«nten.

Avondactiviteit: nieuwe vrienden ontmoeten

Na het diner gingen we naar de gemeenschappelijke ruimte van “Creative House” en namen we deel aan een avondactiviteit. Hier ontmoetten we andere reizigers van over de hele wereld en deelden we verhalen en ervaringen. Deze activiteit bracht ons nog meer nieuwe vrienden en verbreedde onze sociale kring.

Vandaag, ondanks het slechte weer, hebben we genoten van plezier en vriendschap tijdens indoor activiteiten. Door samen te spelen, eten te delen, een film te kijken en nieuwe vrienden te maken, zijn Tom en ikgoede vrienden geworden en zullen we deze ervaring voor altijd koesteren. Hopelijk zal het weer de komende dagen beter worden, zodat we meer van de stad en zijn bezienswaardigheden kunnen verkennen.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *