Day 8: Verkenning van de Clifton Suspension Bridge en Bristol Zoo

Vandaag besloot ik om in Bristol te blijven en de beroemde Clifton Suspension Bridge en Bristol Zoo te verkennen.

Clifton Suspension Bridge: de schoonheid van ingenieurskunst en natuur

In de ochtend bezocht ik de Clifton Suspension Bridge, een meesterwerk van de Britse ingenieur Isambard Kingdom Brunel dat de Avon-kloof overspant. Terwijl ik op de brug stond, genoot ik van het prachtige uitzicht op de kloof en voelde ik de perfecte combinatie van menselijke ingenieurskunst en natuurlijke schoonheid.

Lunch: gezonde vegetarische gerechten

Tijdens de lunch at ik in een vegetarisch restaurant genaamd “The Green House”. Ik bestelde een salade met groenten en een glas sap voor in totaal 14 pond. Hier proefde ik heerlijke vegetarische gerechten en voelde ik me gezond.

Bristol Zoo: intiem contact met dieren

’s Middags bezocht ik Bristol Zoo, een van de oudste dierentuinen in het Verenigd Koninkrijk. Hier zag ik veel zeldzame dieren, zoals Afrikaanse leeuwen, gouden apen en reuzenschildpadden. Ik bezocht ook het tropisch regenwoudpaviljoen van de dierentuin en zag daar weelderige planten en diverse dieren en planten. Ik had een geweldige middag en had intiem contact met de dieren en leerde over hun levensstijlen.

Diner: heerlijke Braziliaanse barbecue

’s Avonds at ik in een Braziliaans barbecue-restaurant genaamd “Passionate Brazil”. Ik bestelde een barbecue-mix en een biertje voor in totaal 35 pond. Hier proefde ik heerlijk Braziliaans eten en voelde ik de gepassioneerde sfeer van Zuid-Amerika.

Nacht in Bristol: muziek en cultuur

Na het diner liep ik door de straten van Bristol en genoot ik van de unieke sfeer van de stad ’s nachts. Bristol staat bekend om zijn rijke muziek- en culturele activiteiten, dus besloot ik naar een muziekbar genaamd “The Canteen” te gaan om de lokale muziekcultuur te ervaren. Hier genoot ik van het live-optreden van de band en voelde ik de charme van muziek samen met andere toeristen en lokale bewoners.

Terug in “Creative House” keek ik terug op mijn ervaringen van vandaag. In Bristol zag ik de prachtige ingenieurskunst van de mens, had ik intiem contact met dieren, proefde ik heerlijk eten van over de hele wereld en voelde ik de betoverende muziek- en cultuursfeer. Morgen zal ik mijn reis voortzetten naar mijn volgende bestemming en hopelijk meer mooie landschappen en interessante verhalen ontdekken.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *