Day 18: Een tour door York

Vandaag is mijn laatste dag in York en ik besluit om een tour door de stad te maken en zoveel mogelijk over deze oude stad te leren.

York City Walls: Beschermers van de stad

’s Ochtends wandel ik nogmaals langs de York City Walls om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. Terwijl ik op de muren sta, voel ik de geschiedenis van York.

National Railway Museum: Een treinreis door de tijd

Daarna bezoek ik het National Railway Museum. Hier zijn veel waardevolle treinmodellen en historische informatie te vinden, waardoor ik meer inzicht krijg in de geschiedenis van de Britse spoorwegen.

Lunch: York’s boerderijkeuken

’s Middags lunch ik bij York’s Farmhouse Kitchen, een restaurant dat verse lokale ingrediĆ«nten gebruikt om heerlijke gerechten te maken, zoals zelfgemaakte worstjes en verse groenten. Ik probeer wat gezonde en smakelijke gerechten en geniet van de unieke charme van York’s boerderijkeuken.

York City Art Gallery: Bewonder prachtige kunstwerken

Daarna bezoek ik de York City Art Gallery, waar veel beroemde kunstenaars zoals Constable en Turner worden tentoongesteld. Ik geniet van de prachtige kunstwerken en ervaar de kracht van kunst.

York Park: Geniet van de natuurlijke schoonheid

Vervolgens bezoek ik York Park, een rustig groen park dat perfect is om te wandelen en te ontspannen. Ik geniet van de prachtige tuinen en meren en ervaar de schoonheid van de natuur.

Diner: Een afscheidsdiner in York

’s Avonds geniet ik van een afscheidsdiner bij York’s Food Tour, waar ik enkele Britse gerechten probeer, zoals stoofschotels, vis en chips, en meer. Dit is mijn laatste maaltijd in York en het sluit mijn reis op een mooie manier af.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *