Day 13: Een dag van rust en herstel

Vanmorgen werd ik wakker en ontdekte ik dat ik verkouden was en me niet goed voelde. Waarschijnlijk kwam het door te lang zitten op het grasveld gisteravond, of misschien had het te maken met het vertrek van Tom. Ondanks dit besloot ik om goed te rusten en mezelf de tijd te geven om te herstellen, zodat ik mijn reis door Engeland zo snel mogelijk kon voortzetten.

Rust: Het opladen van het lichaam

Ik heb het grootste deel van de tijd op mijn hotelkamer doorgebracht om te rusten. Ik dronk wat hete thee om mijn lichaam op te warmen en nam wat medicijnen tegen verkoudheid om zo snel mogelijk te herstellen. In de tussentijd keek ik naar wat films en tv-programma’s om mezelf te ontspannen en mijn ziekte tijdelijk te vergeten.

Afhalen: Genieten van een ontspannen moment

Vanwege mijn ziekte ging ik niet uit eten, maar bestelde ik wat eten op mijn hotelkamer. Ik koos voor een pizzarestaurant genaamd “Tom’s Pizza House” en bestelde een pizza met Italiaanse worst en een glas warme citroendrank, wat samen 15 pond kostte. Hoewel ik niet in het restaurant heb gegeten, heb ik genoten van mijn afhaalmaaltijd op de kamer.

Telefoon: Zorgen van familie en vrienden

Tijdens mijn rustperiode belde ik mijn familie en vrienden om hen te vertellen dat ik ziek was. Ze gaven me hun zorgen en aanmoediging, wat me heel warm deed voelen. Tegelijkertijd deelde ik mijn reiservaringen in Engeland met hen en vertelde ik hen over mijn leuke ontmoetingen met Tom en de prachtige landschappen in Engeland. Ondanks mijn ziekte maakte het contact met mijn dierbaren me erg blij en gaf me ook de moed om door te gaan.

Hoewel ik vandaag ziek in bed heb gelegen, heb ik de kans om te rusten gewaardeerd en mezelf de tijd gegeven om te herstellen. Ik ben ervan overtuigd dat zodra ik weer gezond ben, ik mijn reis door Engeland kan voortzetten en meer prachtige landschappen en interessante verhalen kan ontdekken. Hopelijk voel ik me morgen beter en ben ik klaar voor de volgende fase van mijn reis.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *