Day 11: Een mooie tijd doorbrengen met nieuwe vrienden

Vandaag was eindelijk een mooie dag met stralende zonneschijn en geen regen meer. Tom en ik besloten samen op reis te gaan en samen de prachtige landschappen van Engeland te verkennen.

Bristol Botanic Garden: wandelen in de natuurlijke schoonheid

In de ochtend bezochten we de Bristol Botanic Garden, een uitgestrekte tuin vol met allerlei soorten planten. We wandelden door de tuin en bewonderden de prachtige bloemen en bomen terwijl we genoten van de rust en schoonheid van de natuur. We bezochten ook de kassen waar we meer leerden over de groei van tropische planten.

Nogmaals Clifton Suspension Bridge: genieten van het indrukwekkende uitzicht

Daarna gingen we naar Clifton Suspension Bridge, een iconische hangbrug en een beroemde bezienswaardigheid in Bristol. Vanaf de brug hadden we een indrukwekkend uitzicht op de rivier en de vallei en bewonderden we de grote prestaties van menselijke techniek. We namen ook vele mooie foto’s om deze onvergetelijke ervaring vast te leggen.

Lunch: lokale specialiteiten proeven

Voor de lunch gingen we naar een restaurant genaamd “Fisherman’s Seafood”, bekend om zijn verse zeevruchten. We bestelden een zeevruchtenschotel en fish and chips voor in totaal 35 pond. Terwijl we genoten van het eten, deelden we onze reiservaringen en grappige verhalen.

Nogmaals Bristol Museum & Art Gallery: verkennen van geschiedenis en kunst

In de middag bezochten we het Bristol Museum & Art Gallery, een plaats vol met artistieke sfeer. We bewonderden verschillende waardevolle artefacten en kunstwerken en leerden meer over de geschiedenis en cultuur van Engeland. Hier ervaarden we de pracht en het erfgoed van de menselijke beschaving.

Diner: genieten van internationale gerechten

’s Avonds gingen we naar een Indiaas restaurant genaamd “India Spice” voor het diner. We bestelden kip curry en paneer-spinazie met geurige naan brood voor in totaal 38 pond. Terwijl we genoten van het eten, ervaarden we de unieke smaak van Indiaas eten en deelden we onze meningen en ervaringen over de buitenlandse cultuur.

Avondwandeling: genieten van de rust aan de rivier

Na het diner wandelden we langs de rivier in Bristol. Hier genoten we van de nachtelijke stadse sfeer en de rustgevende wateren van de rivier. Tijdens onze wandeling deelden we onze dromen en verwachtingen voor de toekomst en werden we nog meer verbonden als vrienden.

Vandaag heb ik met mijn nieuwe vriend Tom een mooie tijd gehad en hebben we de natuurlijke schoonheid, geschiedenis en cultuur van Bristol verkend. Op deze zonnige dag hebben we onvergetelijke herinneringen gemaakt en diepe vriendschappen opgebouwd. Morgen zullen we samen blijven reizen en kijken uit naar meer mooie landschappen en interessante verhalalen.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *