Day 9: Indoor activiteiten en ontspanning in Bristol

Vandaag was het weer erg slecht met stortregen, dus moest ik mijn oorspronkelijke plan voor buitenactiviteiten opgeven. Gelukkig zijn er in Bristol veel indoor activiteiten te doen, dus besloot ik in de buurt van mijn hotel te blijven en te genieten van een ontspannende dag.

Ochtendyoga: een rustige start van de dag

’s Ochtends nam ik deel aan een yogales in de gemeenschappelijke ruimte van “Creative House”. Dit was een gratis activiteit aangeboden door het hotel om ons te helpen ontspannen en klaar te maken voor de dag. Onder leiding van de yogaleraar voelde ik mijn lichaam en geest ontspannen en rustig worden.

Bristol Science Exploration Centre: ervaar de charme van wetenschap

In de ochtend bezocht ik het Bristol Science Exploration Centre, een boeiend wetenschapsmuseum dat bezoekers de kans biedt om wetenschap zelf te ervaren. Hier bezocht ik verschillende interactieve tentoonstellingen, waaronder virtual reality, lasercommunicatie en biotechnologie. Deze ervaring hielp me om wetenschap beter te begrijpen en meer geïnteresseerd te raken.

Lunch: ontspannen in een café

Tijdens de lunch bezocht ik een café genaamd “Sunshine Station” en bestelde ik een broodje en een latte voor in totaal 10 pond. In dit gezellige café bracht ik een ontspannen middag door terwijl ik genoot van het uitzicht op de regen buiten.

Lezen in een onafhankelijke boekwinkel

In de middag bezocht ik een onafhankelijke boekwinkel genaamd “Bookworm”. Hier bladerde ik door verschillende boeken, van literaire klassiekers tot reisgidsen, en uiteindelijk kocht ik een boek over de geschiedenis van Engeland. In de leesruimte van de boekwinkel bracht ik een rustige middag door terwijl ik me onderdompelde in de wereld van het boek.

Diner: genieten van Japans eten

’s Avonds genoot ik van Japans eten bij een restaurant genaamd “Tokyo Heart”. Ik bestelde een sushi-combinatie en een kom noedels voor in totaal 28 pond. Hier proefde ik de heerlijke smaken van de Japanse keuken en voelde ik me omgeven door een verfijnde Japanse sfeer.

Filmavond: film en gesprek

Omdat het nog steeds regende, besloot ik naar een nabijgelegen bioscoop te gaan om een film te kijken. Ik koos voor een populaire Britse komediefilm die me deed schaterlachen van het lachen. Na de film sprak ik met andere toeschouwers over hun mening over de film en voelde ik de vreugde en warmte die films met zich meebrengen.

Terug in “Creative House” reflecteerde ik op mijn ervaringen van vandaag. Ondanks het slechte weer had ik een rustgevende en plezierige dag met het ervaren van wetenschap, het lezen van boekenen het proeven van lekker eten. In Bristol heb ik de charme van wetenschap ervaren, me ondergedompeld in de wereld van boeken, genoten van heerlijk eten en de vreugde van films gevoeld. Ik hoop dat het weer morgen beter zal zijn zodat ik mijn reisplan kan voortzetten en meer mooie landschappen en interessante verhalen kan ontdekken.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *