Dag 5 van de Duitse sprookjesachtige reis: Verkenning van het stadscentrum van München

Terug naar München

Na een leuke dag in Füssen reizen we verder naar de grote stad in Zuid-Duitsland, München. We hebben treintickets gekocht op de website van Deutsche Bahn voor ongeveer 25 euro per persoon om naar München te gaan. Tijdens de treinreis genieten we van het prachtige platteland en bij aankomst in München gaan we naar ons geboekte hotel.

Comfortabel verblijf: Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München

In München hebben we gekozen voor het Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski München, een hotel dat ongeveer 220 euro per nacht kost. We hebben het hotel vooraf via Booking.com geboekt. Het hotel ligt in het centrum van de stad, naast winkelgebieden en toeristische attracties, wat het erg handig maakt. Onze kamer is ruim en schoon en heeft luxe bedden en moderne badkamervoorzieningen. Het hotelpersoneel is erg vriendelijk en behulpzaam en het ontbijt is uitgebreid en bestaat uit lokale en internationale gerechten.

Bezienswaardigheden en musea in het stadscentrum van München

’s Ochtends beginnen we aan een dag vol ontdekkingen in het stadscentrum van München. We bezoeken eerst historische gebouwen in München, zoals het Nieuwe Stadhuis, de Frauenkirche en het majestueuze Oostenrijkse Paleis. Daarna gaan we naar het museumdistrict van München om het Alte Pinakothek-museum met rijke kunstwerken en het Egyptisch Museum voor oude Egyptische kunst te bezoeken. Deze musea tonen kunstschatten van over de hele wereld en laten ons de charme van de wereldkunst zien.

Ervaar de Duitse biercultuur

In München is het proeven van Duits bier een onmisbare activiteit. München heeft ’s werelds beroemdste biercultuur en we gaan naar de historische Hofbräuhaus-brouwerij, een van de populairste toeristische attracties in München. We bestellen verschillende smaken Duits bier, zoals donker bier, witbier en tarwebier, en proeven ook enkele traditionele Duitse snacks, zoals worstjes met augurken. De sfeer in de brouwerij is zeer levendig en er verzamelen zich toeristen en locals om te genieten van eten en muziek.

Winkelparadijs München

Na een leuke dag gaan we naar het winkelgebied van München, waar veel bekende merkwinkels en boetieks zijn, zoals Louis Vuitton, Chanel en Prada. We kopen hier wat trendy kleding en souvenirs als herinnering aan onze reis naar Duitsland.

Tips voor toekomstige reizigers

Na vijf dagen van het verkennen van de sprookjesachtige plekjes in Zuid-Duitsland, is het tijd om terug te kijken op onze reis. We hebben genoten van de prachtige landschappen en historische gebouwen van deze regio en hebben ons verdiept in de lokale cultuur en tradities. We hebben ook veel nieuwe vrienden ontmoet en waardevolle herinneringen gemaakt die we voor altijd zullen koesteren.

Tips voor toekomstige reizigers

Voor toekomstige reizigers die Zuid-Duitsland willen verkennen, hebben we enkele tips. Ten eerste, plan je reis goed van tevoren en boek je accommodatie en tickets voor attracties op tijd. Ten tweede, vergeet niet om comfortabele schoenen te dragen, omdat er veel te voet verkend kan worden. Ten derde, geniet van de lokale keuken en biercultuur. Probeer zoveel mogelijk lokale specialiteiten en bieren uit om de smaak van de regio te ervaren.

Opwindender

Als u bij het plannen van een reis moeilijkheden ondervindt, kunt u deze platforms proberen, die krachtige navigatie hebben en al uw twijfels kunnen oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *