Dag 3: Kunst en mode in Antwerpen

’s Ochtends vertrokken we vanuit Brussel per trein naar Antwerpen. De treintickets kosten ongeveer 10 euro en we hadden ze vooraf gekocht op de officiële website van Belgian Rail.

Bezoek aan het Rubenshuis

Bij aankomst in Antwerpen bezochten we eerst het Rubenshuis en maakten we kennis met het leven en werk van deze grote kunstenaar. Onder begeleiding van de gids kregen we een dieper inzicht in de unieke artistieke charme van Rubens’ werken en leerden we meer over zijn creatieve proces en de verhalen erachter.

Winkelen op de Meir

Vervolgens gingen we naar de Meir, het modecentrum van Antwerpen. Hier kochten we enkele unieke kledingstukken en accessoires en wisselden we van gedachten met de winkeliers over de lokale modetrends. We ontdekten dat de prijzen hier redelijk waren en dat de kwaliteit van de producten uitstekend was.

Dineren en proeven van Belgisch bier

’s Avonds gingen we naar een lokaal restaurant genaamd De Groote Witte Arend en genoten van heerlijke Belgische stoofpot en frietjes. Natuurlijk kon Belgisch bier niet ontbreken tijdens onze culinaire reis. We proefden verschillende soorten bier en waren vooral dol op een bier genaamd “Duvel”, dat een unieke smaak en nasmaak had.

Inchecken in het hotel in Antwerpen

Die nacht verbleven we in het Radisson Blu Astrid Hotel in Antwerpen. We hadden de kamer vooraf geboekt op Booking.com voor ongeveer 100 euro. Het hotel was goed uitgerust en het personeel was gastvrij, waardoor we ons meteen thuis voelden.

Opwindender

Als u bij het plannen van een reis moeilijkheden ondervindt, kunt u deze platforms proberen, die krachtige navigatie hebben en al uw twijfels kunnen oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *