Dag 3: Verkenning van het platteland van Luxemburg

Vandaag hebben we de prachtige plattelandsgezichten van Luxemburg verkend met de Müllerthal-trein en geproefd van de wijn uit de Moezelvallei.

Müllerthal-trein

In de vroege ochtend zijn we op de Müllerthal-trein gestapt voor een unieke plattelandservaring. De trein reisde door de heuvels, bossen en beekjes, en we genoten van het pittoreske landschap. We hebben een lokale fotograaf ontmoet die ons enkele tips gaf over het vastleggen van mooie landschappen en ons vertelde over mysterieuze legendes over het land. We hadden een geweldige tijd met hem.

Wijnhuizen in de Moezelvallei

In de middag hebben we de wijngaarden in de Moezelvallei bezocht, wijn geproefd en meer geleerd over het wijnproductieproces. De eigenaar van de wijngaard vertelde ons hartstochtelijk over de geschiedenis van de teelt van druiven en het maken van wijn. We hebben ook een unieke ijswijn geproefd die zoet en onvergetelijk was. In een hoek van de wijngaard ontdekten we ook een luie kat die aan het dutten was. We hebben veel foto’s gemaakt van deze schattige kat.

Terug naar Nederland

In de avond zijn we met de trein teruggekeerd naar Nederland, nadat we vooraf treinkaartjes hadden gekocht op de officiële website van NS International. We hebben mooie herinneringen opgedaan tijdens deze reis naar Luxemburg en hebben veel onvergetelijke momenten gehad. Het was moeilijk om te vertrekken, maar we zijn blij dat we deze reis samen hebben gemaakt. In de trein hebben we onze reiservaringen gedeeld en de leuke momenten besproken. Het was een ontspannen en plezierige sfeer, waardoor het voelde alsof we nog steeds in Luxemburg waren.

Tijdens deze driedaagse reis naar Luxemburg hebben we de historische charme van de stad Luxemburg ervaren, de prachtige Vianden-burcht bezocht, de lokale delicatessen geproefd, de prachtige plattelandsschoonheid verkend en de wijn geproefd. Het was een geweldige ervaring om deze reis met vrienden te maken, en we hebben veel geleerd over de cultuur van Luxemburg door onze interactie met de lokale bevolking. We hebben de vriendschap tussen ons versterkt en onze nieuwsgierigheid naar de wereld aangewakkerd. We kijken uit naar de volgende reis en het verkennen van meer onbekende plaatsen. We hebben onze prachtige ervaringen vastgelegd door middel van foto’s, die als een levendig reisdagboek fungeren.

Opwindender

Als u bij het plannen van een reis moeilijkheden ondervindt, kunt u deze platforms proberen, die krachtige navigatie hebben en al uw twijfels kunnen oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *