Een hilarische 5-daagse reis naar Lissabon

Hier is een humoristische reisroute voor Lissabon, een stad vol avontuur, eten en prachtige bezienswaardigheden. Maak je klaar voor een hilarische en avontuurlijke 5-daagse reis door de bruisende stad Lissabon. laten we gaan!

Dag 1: Aankomst in Lissabon

Bij aankomst in Lissabon checken we in in een comfortabel hotel in de historische wijk Baixa. We dwaalden door de kleurrijke straten en genoten uiteindelijk van een heerlijke Bacalhau à Brás, een traditioneel Portugees gezouten kabeljauwgerecht, in een plaatselijke taverne.

Dag 2: Tram 28, Belemtoren eAlfaman Belem Pasteur

We nemen de beroemde tram 28 voor een nostalgische rit door de stad. Onderweg stappen we uit bij de Toren van Belém, waar u kunt genieten van het uitzicht op de rivier de Taag. Daarna gaan we naar Belém (Pasteis de Belém) voor een heerlijk dessert van traditionele poedersuikertaart.

Dag 3: Paleis van Sintra en Pena

Vandaag gaan we op dagtocht naar het sprookjesachtige Sintra. We bezochten het kleurrijke Pena Palace, een kasteel op een heuveltop dat eruitzag als iets uit een kinderboek. Na een rondleiding door het paleis genoten we van een picknick in de prachtige tuinen van Quinta da Regaleira.

Dag 4: Alfama en Fado-avond

We dwalen door de charmante wijk Alfama en stoppen bij een traditionele tasca voor een heerlijke lunch met gegrilde sardientjes. ’s Avonds gaan we naar een intieme fadoclub, waar we genieten van warme muziek en meezingen met melancholische liedjes.

Dag 5: Winkelen bij LX Factory en Sunset Cruise

We beginnen onze dag bij LX Factory, een creatieve hub vol artistieke winkels en trendy cafés. We dwalen door de boetiekjes en gaan op zoek naar unieke souvenirs. ’s Avonds maken we een boottocht op de rivier de Taag om te genieten van de prachtige zonsondergang en te genieten van een glaasje Vinho Verde.

Je zult het geweldig naar je zin hebben op deze avontuurlijke en humoristische reisroute vanuit Lissabon! Vergeet niet om uw accommodatie en activiteiten van tevoren te boeken via betrouwbare websites om teleurstelling te voorkomen. Blijf lachen, ontdek en geniet van het beste dat Lissabon te bieden heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *