Dag 6 van de Duitse sprookjesachtige reis: Verkenning rondom München

Op dag 6 van de Duitse spruitjesachtige reis gaan we op verkenning rondom München. München is de hoofdstad van Beieren en een van de meest levendige steden in Duitsland. Er is hier zoveel te zien en te doen dat het moeilijk is om alles in één dag te verkennen. Maar we gaan ons best doen om de hoogtepunten van deze prachtige stad te ontdekken.

Bezoek aan het concentratiekamp Dachau Memorial

Op de tweede dag in München besluit ik samen met mijn vriendin Lotte om naar het Dachau Memorial, ongeveer 20 kilometer buiten de stad, te gaan. Ik heb een halve dagtocht geboekt bij een lokale reisorganisatie voor 35 euro per persoon. Onder begeleiding van een gids bezoek ik deze plek vol historische lessen en leer ik over de wrede praktijken van de Duitse nazi’s tegen gevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na afloop van het bezoek houd ik een moment van stilte voor de onschuldige slachtoffers die in het kamp zijn omgekomen. Tijdens het bezoek deelt Lotte haar familieverhalen, wat mijn begrip van deze geschiedenis verdiept.

Museum van de Techniek in München

Na terugkeer in het stadscentrum van München, ga ik samen met Lotte naar het grootste techniekmuseum van Duitsland, het Museum van de Techniek in München. Dit museum toont de geschiedenis van de ontwikkeling van menselijke technologie, inclusief transportmiddelen, communicatieapparatuur, energiegebruik en meer. Ik bezoek veel interessante tentoonstellingen en interactieve projecten om meer te leren over de invloed van technologie op het menselijk leven en de toekomstige trends. Als liefhebber van technologie deelt Lotte haar favoriete tentoonstellingsruimtes en deelt ze enthousiast haar inzichten.

Proef de specialiteiten van München

Tijdens het avondeten neemt Lotte me mee naar haar favoriete lokale restaurant in München genaamd “Bavarian House”. Dit restaurant biedt allerlei traditionele Duitse gerechten, zoals geroosterde varkensschouder, worst en aardappelsalade. Naast het proeven van heerlijke gerechten, geniet ik ook van de authentieke Duitse bieren. Lotte vertelt me dat het bier in dit restaurant lokaal wordt gebrouwen en erg populair is vanwege zijn rijke smaak. Tijdens het diner proeven we ook de traditionele Duitse Schwarzwälder Kirschtorte, de zoete smaak die deze culinaire reis perfect afsluit.

Opwindender

Als u bij het plannen van een reis moeilijkheden ondervindt, kunt u deze platforms proberen, die krachtige navigatie hebben en al uw twijfels kunnen oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *