Day 14 en 15: Een ontspannende tijd in uw kamer

Op 14 en 15 februari heb ik voornamelijk tijd doorgebracht in mijn hotelkamer tijdens mijn herstelproces. Hoewel ik niet naar buiten ging, vond ik toch veel leuke dingen om mijn tijd door te brengen en maakte ik deze twee dagen ontspannen en grappig.

Ochtendoefeningen: strijden voor fitness in de kamer

Ondanks dat ik ziek was, besloot ik toch om eenvoudige ochtendoefeningen in mijn kamer te doen. Ik zocht op mijn telefoon naar geschikte fitnesslessen die ik in mijn kamer kon doen en begon aan een unieke “fitness strijd in de kamer”. Tijdens dit proces ontdekte ik dat meubels in de kamer ook kunnen worden gebruikt als trainingsapparatuur, zoals push-ups doen bij het bed of squats bij een stoel. Dit vond ik heel nieuwsgierig en interessant.

Lezen: tijd doorbrengen met klassiekers

In deze twee dagen las ik ook een bestseller genaamd “Tortoise’s Trick”. Dit boek vertelt over een wedstrijd vol wijsheid en humor, waardoor ik niet kon stoppen met lezen. Door dit boek leerde ik veel over teamwerk en strategisch denken, en het gaf me kracht voor mijn komende reis door Engeland.

Koken: een kookwedstrijd in de kamer

Hoewel er geen keukenfaciliteiten in de hotelkamer waren, besloot ik toch mijn kookvaardigheden uit te dagen. Ik gebruikte de waterkoker, instant noedels en snacks in de kamer om een ​​unieke “kookwedstrijd in de kamer” te organiseren. Tijdens deze wedstrijd liet ik mijn rijke verbeeldingskracht zien en veranderde ik eenvoudige instant noedels in een heerlijke en kleurrijke maaltijd. Dit maakte me zowel verrast als trots.

Amusement: genieten van mobiele games

Bovendien downloadde ik een mobiele game genaamd “Fallen Londen” op mijn telefoon. In het spel veranderde ik in een Britse ontdekkingsreiziger, reisde door verschillende steden en voltooide verschillende taken. Dit spel bracht me veel vreugde en leerde me ook meer over de geografie en cultuur van het Verenigd Koninkrijk.

Denken

Natuurlijk heb ik naast deze activiteiten ook deze twee dagen gebruikt om te reflecteren en te plannen. Ik dacht na over mijn levensdoelen en -plannen en hoe ik deze beter kon bereiken. Tijdens dit proces schreef ik mijn ideeën en plannen op en ontwikkelde ik concrete actieplannen.

Bovendien oefende ik mijn Engelse spreek- en luistervaardigheid om mijn taalvaardigheden te verbeteren. Ik gebruikte spraakcommunicatie-apps op mijn telefoon om met lokale Britse mensen te communiceren en mezelf beter aan te passen aan het leven en de cultuur van het Verenigd Koninkrijk.

Over het algemeen waren deze twee dagen hoewel ik niet naar buiten ging, toch gevuld en betekenisvol. Ik probeerde nieuwe dingen uit, dacht na over mijn leven en gaf mezelf voldoende rust. Nu ben ik klaar om Bristol te verlaten en mijn reis door het Verenigd Koninkrijk voort te zetten.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *