Day 17: Het verkennen van de mysterieuze hoeken van York

Ik werd wakker met de zon die door het raam scheen en voelde me erg comfortabel. Na een heerlijk Engels ontbijt te hebben genoten, was ik klaar om verder te gaan met het verkennen van de mysterieuze hoeken van York.

York Ghost Tour: Het verkennen van mysterieuze legendes

Ik schreef me in voor een tour genaamd “York Ghost Tour”. De gids nam ons mee op een tour door de oude stad York en vertelde ons vele verhalen over mysterieuze legendes. Deze verhalen maakten de geschiedenis van York levendiger en interessanter.

Lunch: Proeven van lokale specialiteiten

Tijdens de lunch at ik bij een restaurant genaamd “York Old Street Cafe”. Dit restaurant heeft een elegante sfeer en biedt diverse traditionele Britse gerechten zoals pizza, vleespastei en meer. Ik bestelde een pizza met rundvlees en deze was heerlijk van smaak en erg lekker.

York’s Chocolate Story: Het proeven van zoete geschiedenis

’s Middags bezocht ik York’s Chocolate Story, een museum dat de geschiedenis en het productieproces van chocolade introduceert. Hier heb ik geleerd over de belangrijke rol die York speelde in de chocolade-industrie en heb ik enkele heerlijke chocolaatjes geproefd.

The Shambles: Wandelen door mysterieuze steegjes

Daarna bezocht ik The Shambles, een beroemde smalle middeleeuwse straat met oude houten huizen aan beide zijden. Hier wandelen voelde als het teruggaan in de tijd naar enkele eeuwen geleden in York.

Diner: Het proberen van traditionele Britse gerechten

’s Avonds at ik bij een restaurant genaamd “York Traditional Restaurant”. Hier bieden ze diverse traditionele Britse gerechten zoals stoofschotel van lamsvlees, fish and chips en meer. Ik bestelde een stoofschotel van lamsvlees en deze was erg lekker en bevredigend.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *