Day 22: Afscheid van Sheffield en reis naar Manchester

Vandaag vertrek ik uit het mooie Sheffield om mijn reis door Engeland voort te zetten naar Manchester. In de korte tijd dat ik in Sheffield was, heb ik diep het bruisende karakter en de unieke charme van de stad ervaren. Ik kijk er naar uit om meer interessante mensen en dingen te ontdekken in Manchester.

Per trein naar Manchester

’s Ochtends pak ik mijn koffers en neem ik afscheid van het Sheffield Silverwood Hotel. Ik reis per trein naar Manchester en geniet van het comfort van de trein terwijl ik langs het landschap raas.

Aankomst in Manchester: voel de drukte van de stad

Eenmaal in Manchester voel ik meteen de drukte van de stad. Als een van de belangrijkste steden van het Verenigd Koninkrijk, heeft Manchester vele beroemde bezienswaardigheden en activiteiten die mij enthousiast maken.

Manchester Art Gallery: bewondering voor wereldklasse kunstwerken

’s Middags bezoek ik de Manchester Art Gallery, waar ik een aantal van ’s werelds beste kunstwerken bewonder. Hier zie ik kunstwerken uit verschillende tijdsperiodes en stijlen en voel ik de aantrekkingskracht van kunst.

Diner: genieten van de Franse keuken

’s Avonds geniet ik van het diner in een Frans restaurant genaamd “Parisian Flavor”. Hier proef ik authentieke Franse gerechten zoals stoofpot van kip, ganzenlever enz. Ik proef de heerlijke Franse gerechten en ervaar de Europese eetcultuur.

Accommodatie: Manchester City Hotel

Ik verblijf vannacht in het Manchester City Hotel, dat gunstig gelegen is en dicht bij alle bezienswaardigheden in het stadscentrum ligt. Het hotel biedt uitstekende faciliteiten en diensten, en ik heb een comfortabele nachtrust.

Morgen zal ik mijn avontuur in Manchester voortzetten en ik kijk uit naar het ontdekken van meer spannende bezienswaardigheden en ervaringen in deze bruisende stad.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *