Day 19: Vaarwel York, ga verder met mijn reis door Engeland

Vanmorgen heb ik mijn koffers gepakt en me klaargemaakt om York te verlaten. Hoewel mijn tijd in deze oude stad kort was, heb ik veel mooie herinneringen opgedaan. Na het afscheid van York zal ik doorgaan met mijn reis door Engeland, om meer prachtige landschappen en cultureel erfgoed te ontdekken.

Op weg naar Leeds: nieuwe stad, nieuwe ervaringen

Ik nam de trein naar Leeds, een bruisende moderne stad. Eenmaal aangekomen, voelde ik onmiddellijk een andere sfeer dan in York, met moderne gebouwen en drukke straten.

Leeds Art Gallery: genieten van artistieke juweeltjes

Mijn eerste stop was de Leeds Art Gallery, waar ik een collectie impressionistische en vroege 20e-eeuwse Britse kunstwerken bewonderde. Ik bewonderde verschillende kunststijlen en ontving nieuwe inspiratie voor mijn ogen.

Lunch: genieten van heerlijke Vietnamese gerechten

Voor de lunch ging ik naar “Vietnamese Smaak”, een restaurant waar ik genoot van verschillende smakelijke Vietnamese gerechten zoals Vietnamese loempia’s en rijstnoedels. Ik proefde de smaken van Zuidoost-Azië en voegde een vleugje exotisme toe aan mijn reis door Engeland.

Leeds City Museum: geschiedenis van de stad ontdekken

’s Middags bezocht ik het Leeds City Museum, waar de geschiedenis en cultuur van Leeds worden tentoongesteld. Ik leerde over de industriële ontwikkeling van Leeds en de veranderingen in de stad. Ook genoot ik van enkele exposities over geografie en natuurlijke historie en voelde de vermenging van natuur en menselijke cultuur.

Diner: traditionele Britse gerechten proeven

’s Avonds ging ik naar “Britse Culinaire Gang” en genoot ik van traditionele Britse gerechten zoals gestoofd vlees, vis en chips. Ik genoot opnieuw van de smaken van de traditionele Britse keuken en had een heerlijk diner.

Verblijf: Crystal Hotel in Leeds

Vanavond verblijf ik in het Crystal Hotel in Leeds. Het hotel ligt in het centrum en heeft goede faciliteiten en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Ik heb hier een comfortabele nacht doorgebracht en ben nu opgeladen voor mijn reis van morgen.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *