Day 3 :Stadsavontuur in de modehoofdstad

Vandaag is mijn derde dag in het Verenigd Koninkrijk en ik heb besloten om de modieuze kant van Londen te ontdekken en te genieten van de stijlvolle sfeer van de stad.

Een rustige ochtend in Cambridge Park

In de ochtend maakte ik een wandeling in Cambridge Park in het centrum van de stad. In dit rustige park genoot ik van de prachtige bloemen en het gezang van de vogels. Op een bankje ontmoette ik een gepassioneerde fotograaf die me zijn foto’s van Londen liet zien. We deelden onze passie voor fotografie.

Modehoofdstad: Covent Garden

Vervolgens ging ik naar Covent Garden, een bekend winkelgebied in Londen dat de werken van verschillende modemerken en onafhankelijke ontwerpers tentoonstelt. Ik bezocht veel trendy winkels en kocht een uniek T-shirt voor £35 bij Black Orchid, een designerkledingwinkel. Hier voelde ik de charme van de Londense mode.

Lunch: verleiding van de Italiaanse keuken

Na het winkelen in Covent Garden, koos ik voor Bertucci’s, een Italiaans restaurant, om te lunchen. De sfeer was elegant en de service was attent. Ik bestelde een bord pasta en dronk er een glas rode wijn bij, totale kosten van £28. De lunch was heerlijk en gaf me een voorproefje van de heerlijke Italiaanse keuken.

De prachtige uitzichten van de Tower Bridge

In de middag bezocht ik een van de iconische bouwwerken van Londen, de Tower Bridge. Ik stond op de brug en genoot van het prachtige uitzicht op de Theems, voelde de geschiedenis en vitaliteit van de stad. Op de brug ontmoette ik een reisgroep uit Brazilië. We namen samen foto’s en deelden onze ervaringen.

Diner: ontdekking van de Indiase keuken

’s Avonds genoot ik van authentieke Indiase gerechten in Mumbai Dreams, een Indiaas restaurant. Ik bestelde een curry met kip en een geroosterd broodje, en dronk er een mangomilkshake bij. De totale kosten waren £32. Het diner gaf me een gevoel van pittige smaken en exotische cultuur van India.

Winkelen bij Harrods

Na een smakelijk Indiaas diner, ging ik naar Harrods, een wereldberoemd warenhuis met luxe merken en hoogwaardige producten. Hier kocht ik een fles Kimbali Tea, een specialiteit uit het Verenigd Koninkrijk, voor £15, om thuis met mijn familie te delen. In Harrods ontmoette ik een jonge Japanse vrouw die op zoek was naar een bijzonder cadeau. We hielpen elkaar bij het uitzoeken van de producten en hadden een geweldige tijd.

Terug naar Alvin House Hotel

Na een dag van avontuur keerde ik terug naar mijn hotel, Alvin House. In mijn comfortabele kamer keek ik terug op mijn ervaringen van de dag en besefte hoe geweldig

Opwindender

Als u bij het plannen van een reis moeilijkheden ondervindt, kunt u deze platforms proberen, die krachtige navigatie hebben en al uw twijfels kunnen oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *