Day 23: Verkenningstocht door Manchester

Op naar nog meer avontuur in Manchester.

Museum van Wetenschap en Industrie in Manchester: Ontdekking van technologie en geschiedenis

’s Ochtends bezocht ik het Museum of Science and Industry in Manchester, gelegen in het stadscentrum. Het museum toont de ontwikkeling van wetenschap en industrie in Groot-Brittannië sinds de Industriële Revolutie. Hier leerde ik veel interessante technologische feiten en historische verhalen, wat mijn begrip van de Industriële Revolutie verdiepte.

Lunch: Proef authentieke Indiase gerechten

Tijdens de lunch genoot ik van een maaltijd bij een Indiaas restaurant genaamd “Mumbai Delight”. Het restaurant biedt een scala aan heerlijke Indiase gerechten, zoals curry en gegrilde kip. Hier proefde ik de smaakvolle Indiase keuken en ervoer ik de unieke eetcultuur van India.

Old Trafford Stadium: Het heiligdom van voetbal

In de middag bezocht ik het Old Trafford Stadium, het voetbalstadion van Manchester United en een van de meest beroemde voetbalstadions ter wereld. Het stadion heeft vele geweldige voetbalwedstrijden gehost. Hier leerde ik over de geschiedenis en ontwikkeling van voetbal en voelde ik de passievolle voetbalsfeer.

Diner: Probeer de Britse klassieker fish and chips

’s Avonds genoot ik van een diner bij een restaurant genaamd “The Seafood House”, bekend om zijn Britse klassieker fish and chips. Hier proefde ik de authentieke Britse fish and chips en ervoer ik de charme van de Britse eetcultuur.

Accommodatie: Manchester City Hotel

Ik verbleef opnieuw in het Manchester City Hotel. In de lounge van het hotel heb ik met andere reizigers gesproken en hebben we onze reiservaringen gedeeld, inclusief vele interessante verhalen en ideeën.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *