Day 20: Afscheid van Leeds, op avontuur in Sheffield

Vandaag verlaat ik het prachtige Leeds en ga ik verder met mijn reis door het Verenigd Koninkrijk. In de korte tijd dat ik hier was, heb ik de levendigheid en unieke charme van deze stad echt ervaren. Nu ga ik op weg naar Sheffield en hoop ik daar meer interessante mensen en dingen te ontdekken.

Met de trein naar Sheffield

’s Ochtends pak ik mijn koffers en neem ik de trein naar Sheffield. In de comfortabele trein geniet ik van het uitzicht en voel ik me opgewekt.

Sheffield Winter Garden: een oase in het centrum

Na aankomst in Sheffield bezoek ik als eerste de Sheffield Winter Garden, een enorme kas in het stadscentrum waarin tropische planten van over de hele wereld worden gekweekt. Hier voel ik de charme van de natuur en waan ik me in een betoverende groene wereld.

Lunch: proef authentieke Britse gerechten

Tijdens de lunch eet ik bij Joseph Henry, een restaurant dat authentieke Britse gerechten serveert, zoals meat pies en stoofschotels. Hier proef ik heerlijk Brits eten en maakt mijn reis nog kleurrijker.

Sheffield Cathedral: kruispunt van geschiedenis en religie

’s Middags bezoek ik Sheffield Cathedral, een kerk met een rijke geschiedenis die de religieuze cultuur van Sheffield vertegenwoordigt. Hier leer ik over de geschiedenis van de kerk en bewonder ik prachtige religieuze kunstwerken.

Diner: fusion van oost en west

’s Avonds eet ik bij East West Restaurant, waar ik kan genieten van een fusion-keuken met gerechten uit zowel het oosten als het westen, zoals gebakken rijst en pasta. Hier proef ik de culinaire culturen van verschillende landen en ervaar ik de grenzeloze schoonheid van eten.

Accommodatie: Sheffield Silverwood Hotel

Vanavond verblijf ik in het Sheffield Silverwood Hotel, waar de elegante kamers en comfortabele bedden me een plezierige nacht bezorgen. Het vriendelijke personeel van het hotel zorgt ervoor dat ik me hier thuis voel.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *