Day 2 :Een dag in de musea

Vandaag is mijn tweede dag in het Verenigd Koninkrijk en ik heb besloten om enkele beroemde musea in Londen te bezoeken en de rijke geschiedenis en cultuur van het land te ervaren.

De schatten van het British Museum

In de ochtend ben ik naar het British Museum gegaan, dat gratis toegankelijk is. In dit wereldberoemde museum heb ik veel kostbare kunstvoorwerpen bewonderd, zoals de Steen van Rosetta en de beeldhouwwerken van de tempel van Paternon. In de Egyptische sectie ontmoette ik een enthousiaste wetenschapper die me uitlegde hoe mummies werden gemaakt en over de geschiedenis erachter, wat me erg nieuwsgierig maakte.

Lunch: heerlijk eten in Piquet Restaurant

Na het bezoeken van het British Museum, heb ik geluncht bij Piquet Restaurant, een restaurant in de buurt. Ze serveren voornamelijk traditionele Engelse gerechten en ik heb een shepherd’s pie geprobeerd voor £12. De smaak was geweldig en het was heerlijk.

De prachtige wereld van het Natural History Museum

In de middag bezocht ik het Natural History Museum. Dit museum toont veel fascinerende specimens van dieren, fossielen en mineralen. Het was adembenemend. In de dinosaurussectie ontmoette ik een kleine jongen die veel wist over dinosaurussen, wat me verbaasde. We bespraken samen verschillende soorten dinosaurussen en hun leefgewoonten en hadden een geweldige tijd.

Diner: een verrassende locatie aan de oever van de Theems

In de avond ging ik naar de oever van de Theems om te genieten van het prachtige nachtelijke uitzicht. Ik koos voor Riverside Kitchen om te dineren. Hun specialiteit is een zeevruchtenschotel voor £22. Terwijl ik aan het eten was, ontmoette ik toevallig Olivia, die ik gisteren bij de London Eye ontmoette. We hebben onze reiservaringen gedeeld en onze vriendschap versterkt.

Een betoverende avond in het theater

’s Avonds ging ik naar het beroemde West End-theater om een Broadway-musical ‘The Lion King’ te bekijken. De show was adembenemend, met gepassioneerde acteerprestaties van de cast en verbluffende stage-effecten. De kaartjes kostten £75, maar het was zeker de prijs waard.

Tijdens de pauze in het theater ontmoette ik een echtpaar dat ook van musicals hield en ze stelden andere shows voor die het bekijken waard zijn. We hebben contactgegevens uitgewisseld en hopen in de toekomst meer geweldige shows samen te bekijken.

Een gezellig verblijf in Londen

Na een drukke dag ging ik terug naar mijn hotel, Alvin House. In mijn comfortabele kamer keek ik terug op mijn ervaringen van de dag en realiseerde me hoe prachtig mijn reis in het Verenigd Koninkrijk tot nu toe was geweest. Ik kijk uit naar nog meer ontdekkingen en ont moetingen met interessante mensen en verhalen tijdens mijn verdere verkenning van deze oude en fascinerende stad.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *