Dag 1 :Een ochtend in Londen

Vandaag is mijn eerste dag in Engeland. ’s Ochtends ben ik aangekomen op de luchthaven Heathrow in Londen, nadat ik vanuit Nederland gevlogen was. De zon scheen door de wolken en gaf de oude stad een mysterieuze en warme sfeer.

Ontmoeting bij de London Eye en de Thames

Zodra ik aankwam in Londen, ging ik rechtstreeks naar de London Eye aan de oever van de Thames. Hier ontmoette ik een reiziger uit Australiƫ genaamd Olivia. We namen samen de reuzenrad en genoten van het uitzicht op de Thames en de prachtige bezienswaardigheden van Londen. Olivia vertelde me dat ze een kunstenaar was die naar Engeland kwam om inspiratie op te doen. We hebben onze contactgegevens uitgewisseld en afgesproken elkaar later tijdens onze reis weer te ontmoeten.

Een aangename middagthee volgens Britse traditie

In de middag bezocht ik The Manor Tea Room, een restaurant in de buurt van Covent Garden, voor een authentieke Britse afternoon tea. Hier betaalde ik 25 pond per persoon, inclusief heerlijke sandwiches, scones, gebakjes en verschillende soorten thee. Tijdens het proeven van deze heerlijke afternoon tea kon ik de elegante en culturele sfeer van Engeland echt ervaren.

De klokken van de St. Paul’s Cathedral

’s Avonds liep ik naar de St. Paul’s Cathedral. Tijdens het luisteren naar de klokken van de kathedraal ontmoette ik James, een lokale gids uit Engeland. Hij vertelde me over de rijke geschiedenis en legendes van de kathedraal. Samen bezochten we de binnenkant van de kathedraal en voelden de serieuze en heilige sfeer.

De overnachting in Elvin House Hotel

Na een dag van reizen, vond ik een comfortabele en redelijk geprijsde plek om te overnachten in het centrum van Londen, genaamd Elvin House Hotel. Ik koos voor een eenpersoonskamer voor 60 pond per nacht. Hier zou ik mijn eerste nacht in Londen doorbrengen.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *