Day 6: Prachtige gebouwen en ontspannen tijden in Bath

Vandaag besloot ik om Bath verder te verkennen en te genieten van de prachtige gebouwen en ontspannen sfeer van deze stad.

Royal Crescent: het juweel van de barokke architectuur

’s Ochtends bezocht ik een van de meest beroemde gebouwen van Bath, namelijk de Royal Crescent. Het halfronde barokke gebouwencomplex is echt adembenemend. Het zonlicht op het klassieke gebouw gaf een gevoel van rust en sereniteit. Hier nam ik vele mooie foto’s om als herinnering te bewaren.

Pulteney-brug: romantiek in zijn meest authentieke vorm

Vervolgens wandelde ik naar nog een beroemde attractie van Bath, namelijk de Pulteney-brug. De brug uit de 18e eeuw staat bekend om zijn elegante boogstructuur en de winkels langs de rivier de Avon. Op de brug genoot ik van het prachtige uitzicht op beide oevers van de rivier de Avon en de romantische sfeer van deze stad.

Lunch: genieten van de Franse keuken

’s Middags genoot ik van een heerlijke lunch in een Frans restaurant genaamd “Le Petit Paris”. Ik bestelde een Franse stoofschotel en een glas witte wijn, voor een totale prijs van 22 pond. Hier proefde ik heerlijke Franse gerechten en had ik een leuk gesprek met de eigenaar over de Franse cultuur.

Bath Abbey: een mengeling van geschiedenis en kunst

Na de lunch bezocht ik Bath Abbey. Deze gotische kerk heeft prachtige glas-in-loodramen en een spectaculair plafond. In de kerk voelde ik de samensmelting van geschiedenis en kunst, en kreeg ik een gevoel van rust en sereniteit.

Ontspannen namiddag thee

Na het bezoeken van Bath Abbey ging ik naar een theehuis genaamd “The Tea House”, waar ik genoot van een ontspannen middag thee. Ik bestelde een klassieke Engelse afternoon tea-set met sandwiches, scones en een kopje thee voor 15 pond. Hier proefde ik de elegante en verfijnde cultuur van Engeland.

Diner: Italiaanse smaak

’s Avonds bezocht ik een Italiaans restaurant genaamd “Olympia” en proefde ik authentieke Italiaanse gerechten. Ik bestelde een bord pasta en een glas rode wijn voor een totale prijs van 28 pond. Hier ontmoette ik een Brits echtpaar en we deelden onze mooie herinneringen aan hun vakantie in ItaliĆ«. Dit gaf me het gevoel van de Middellandse Zee.

Bath by night: de warmte van stadslichten

Na het diner liep ik opnieuw rond in de straten van Bath en genoot van het nachtelijke uitzicht op de stad. De warme en zachte straatverlichting weerspiegelde op de oude gebouwen, wat een gevoel van rust en schoonheid gaf.

Terug naar Roman Baths Villa

Terug in Roman Baths Villa, nam ik de tijd om mijn dag te overdenken en te ontspannen in mijn comfortabele kamer. Bath heeft me een dag vol cultuur en romantiek gegeven. Morgen zal ik Bath verlaten en naar mijn volgende bestemming reizen, in afwachting van nieuwe mooie landschappen en interessante verhalen tijdens mijn reis.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *