Dag 2 van de Duitse sprookjesachtige reis:Verkenning van het prachtige Heidelberg.

Rush out: strategie voor treinkaartjes en hotelreserveringen

Op de tweede dag van onze Duitse reis hebben we een prachtige dag in Keulen doorgebracht en nu zetten we onze reis voort naar het mooie Heidelberg. ’s Ochtends genoten we van een uitgebreid ontbijt in ons hotel. Er was een grote verscheidenheid aan ontbijt, waaronder Europese en Aziatische gerechten, en er waren verschillende soorten koffie en thee om uit te kiezen. Om uw reis gemakkelijker te maken, raden we u aan om de officiĆ«le website voor treinkaartjes (bijvoorbeeld bahn.com) of mobiele apps te gebruiken om uw Deutsche Bahn-treinkaartjes te kopen. Hetzelfde geldt voor het boeken van hotels, dat online kan worden gedaan via platforms zoals Booking.com en Agoda.

We vertrokken vanuit ons hotel naar het centraal station van Keulen om de trein naar Heidelberg te nemen. We kochten Deutsche Bahn-treinkaartjes voor ongeveer 40 euro per persoon voor de reis van ongeveer 2,5 uur. Onderweg genoten we van het schilderachtige Duitse platteland en de riviergezichten, wat erg comfortabel was.

Comfortabele Bedden: Aanbevolen Hotelkeuze

Toen we in Heidelberg aankwamen was het al middag. We gingen eerst naar ons hotel genaamd “Heidelberg Suites”, waar we per nacht 250 euro betaalden, maar we vonden het de prijs waard. Het is een boutique hotel op een kleine heuvel in het oude stadsdeel van Heidelberg, met prachtig uitzicht op de stad en de rivier. Het hotelpersoneel was zeer professioneel en gastvrij en gaf ons geweldige service en aanbevelingen. Onze kamer was zeer ruim, luxueus ingericht en had eersteklas faciliteiten, inclusief een groot terras. Het ontbijt hier was ook geweldig, met een grote verscheidenheid aan lokale en internationale gerechten, we hebben er echt van genoten.

Heidelberg Castle: Een Historisch Erfgoed

Daarna begonnen we onze tour in Heidelberg. Eerst gingen we naar het Heidelberg Castle, een van de meest beroemde historische gebouwen van Duitsland. Het kasteel ligt op een heuveltop en biedt een prachtig uitzicht over de stad en de Neckar-vallei. We betaalden 8 euro entree om het interieur van het kasteel en de omliggende tuinen te verkennen, terwijl we genoten van het prachtige uitzicht. Het kasteel dateert uit de 13e eeuw en is een van de meest iconische bouwwerken van de Duitse Renaissance. Er zijn veel prachtige kamers en kunstwerken te zien in het kasteel.

Heidelberg Old Bridge: Historie en Schoonheid

De volgende stop was de Heidelberg Old Bridge, een historische stenen brug uit de 18e eeuw. De brug verbindt het centrum van Heidelberg met de andere oever van de rivier de Neckar en is een van de populairste toeristische attracties van Heidelberg. We wandelden over de brug en genoten van het prachtige uitzicht op de omgeving en de straatartiesten op de brug. Aan de ene kant van de brug waren er verschillende winkels en restaurants waar we lokale gerechten konden proeven en souvenirs konden kopen. Aan de overkant van de brug zagen we de prachtige Heidelberg New Town en het uitzicht op de rivier de Neckar.

Heidelberg University: Eeuwenoude academische instelling

’s Middags bezochten we de Heidelberg University, een van de oudste en meest bekende universiteiten van Duitsland. De universiteit werd opgericht in 1386 en behoort tot de oudste universiteiten van Europa, met een rijke geschiedenis en culturele achtergrond. De campus van de universiteit was erg mooi en had een rijke geschiedenis en cultuur. We bezochten het universiteitsmuseum en de bibliotheek, en leerden meer over de geschiedenis en cultuur van de universiteit.

Wandelen in de Oude Stad: Traditionele cultuur ervaren

Tot slot wandelden we door de oude stad van Heidelberg en genoten we van de culturele en historische schoonheid van de stad. De oude stad heeft veel oude gebouwen en straten die de charme van de traditionele Duitse cultuur uitstralen. We proefden ook lokale gerechten en bier en voelden de gastvrijheid van de Duitse mensen. In onze twee dagen in Heidelberg hebben we de prachtige schoonheid en cultuur van de stad ervaren en we hebben mooie herinneringen overgehouden.

Opwindender

Als u bij het plannen van een reis moeilijkheden ondervindt, kunt u deze platforms proberen, die krachtige navigatie hebben en al uw twijfels kunnen oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *