Dag 2: Bezoek aan kasteel en proeven van lokale gerechten

Vandaag hebben we het Vianden-kasteel bezocht en lokale gerechten geproefd in een restaurant.

Vianden-kasteel

’s Ochtends namen we de bus naar het Vianden-kasteel. We genoten van de indrukwekkende architectuur en het prachtige uitzicht op de Moezelvallei. Toen we op het hoogste punt van het kasteel stonden en uitkeken over de kronkelende rivier en de kleine stad in de verte, voelden we ons nederig. Onderweg ontdekten we in een rustige hoek een schilder die geconcentreerd het mooie uitzicht schilderde, en we werden meteen aangetrokken door zijn penseel.

Proeven van lokale gerechten

Voor de lunch bezochten we een restaurant genaamd Mousel’s Cantine, dat werd aanbevolen door de lokale bevolking. We hebben de lokale specialiteiten Judd mat Gaardebounen (gerookte varkensnek met bonen) en Quetsche tort (pruimentaart) geproefd. Tijdens ons gesprek met de eigenaar van het restaurant, leerden we over hun familie-recepten en enkele interessante keukenverhalen. Na het proeven van de gerechten, waren we zo onder de indruk en voldaan.

De tweede halve dag

Een beetje moe keert u terug naar Hotel Vauban om ’s middags uit te rusten en’ s avonds een wandeling te maken in de oude stad.

Opwindender

Als u bij het plannen van een reis moeilijkheden ondervindt, kunt u deze platforms proberen, die krachtige navigatie hebben en al uw twijfels kunnen oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *