Dag 2: Het sprookjesachtige Brugge

’s Ochtends genoten we van een heerlijk ontbijt in het hotel en namen vervolgens de trein naar Brugge. De treinkaartjes kostten ongeveer 15 euro en we hadden ze van tevoren gekocht via de website van Belgian Rail.

Een tocht over de Brugse grachten

Bij aankomst in Brugge maakten we eerst een tocht per boot over de grachten om te genieten van de unieke charme van deze stad, die ook wel het “Venetië van het Noorden” wordt genoemd. De oude gebouwen aan weerszijden van het kanaal werden weerspiegeld in het water en vormden een prachtig schilderachtig uitzicht. We raakten aan de praat met andere toeristen op de boot en deelden onze reiservaringen.

De Markt en gotische gebouwen

Daarna bezochten we de Markt om de gotische gebouwen te bewonderen en de historische sfeer van deze stad te proeven. Terwijl we rondliepen, bespraken we de verfijnde vaardigheden die werden gebruikt bij de bouw van deze gebouwen en bewonderden we de wijsheid van de oude bouwers.

Proeven van heerlijke chocolade uit Brugge

Voordat we Brugge verlieten, gingen we naar een beroemde lokale chocoladewinkel genaamd “The Chocolate Line”. De chocolade hier was zijdezacht en we probeerden enkele unieke smaken zoals chili en sinaasappel. We praatten met de winkelbedienden om meer te weten te komen over het proces en de techniek van chocoladeproductie.

Terug naar Brussel

’s Avonds namen we de trein terug naar Brussel en keerden terug naar het Ibis Brussels City Centre hotel om uit te rusten en ons voor te bereiden op de volgende dag.

Opwindender

Als u bij het plannen van een reis moeilijkheden ondervindt, kunt u deze platforms proberen, die krachtige navigatie hebben en al uw twijfels kunnen oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *