Day 28: Vaarwel Chester, op weg naar Nottingham

Vanochtend heb ik mijn bagage ingepakt en verliet ik Chester om per trein naar Nottingham te reizen. In de comfortabele coupé genoot ik van het uitzicht onderweg en keek ik uit naar de volgende etappe van mijn reis.

Nottingham Castle: De oorsprong van een legendarische held

Eenmaal aangekomen in Nottingham bezocht ik als eerste het Nottingham Castle. Dit kasteel is de oorsprong van de legendarische held Robin Hood en is beladen met talloze heldhaftige verhalen. Hier leerde ik over de geschiedenis van het kasteel en de legende van Robin Hood en kreeg ik een dieper begrip van de Britse folklore.

Lunch: Proef de specialiteiten van Nottingham

Tijdens de lunch at ik bij een restaurant genaamd “Nottingham Food Court”, waar ze diverse specialiteiten van Nottingham aanboden, zoals gestoofde kip met paddestoelen, gestoofd konijn, enz. Hier proefde ik heerlijke lokale gerechten en ervoer ik de charme van de lokale culinaire cultuur.

Nottingham City Center: Ervaar de lokale sfeer van het leven

In de middag wandelde ik door het centrum van Nottingham om de lokale sfeer van het leven te ervaren. Ik bezocht verschillende winkels, restaurants en bars om Nottingham beter te leren kennen. Ook genoot ik van de straatartiesten en hun optredens, wat mij de kans gaf om de artistieke charme van Groot-Brittannië te ervaren.

Diner: Proef de Britse keuken in Nottingham

Voor het diner ging ik naar een restaurant genaamd “Nottingham Restaurant”, waar ze diverse Britse gerechten serveerden, zoals gehakttaart en stoofpot. Hier proefde ik heerlijke Britse gerechten en ervaarde ik de charme van de lokale culinaire cultuur.

Accommodatie: Nottingham City Center Hotel

Vanavond verbleef ik in het Nottingham City Center Hotel. De kamers waren comfortabel en gezellig, en de locatie was ideaal voor het verkennen van Nottingham. In de lounge van het hotel deelde ik mijn ervaringen van vandaag met andere reizigers en deelden we interessante verhalen en ideeën.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *