Day 29: Afscheid van Nottingham, einde van de reis door Engeland

Na bijna een maand te hebben rondgereisd door Engeland, verlaat ik vandaag Nottingham en komt er een einde aan deze onvergetelijke reis. In de afgelopen dagen heb ik veel geleerd over de geschiedenis, cultuur en gewoontes van Engeland en heb ik veel mooie herinneringen opgedaan.

Vertrek uit Nottingham, op weg naar London Heathrow Airport

In de ochtend pak ik mijn bagage in, verlaat ik Nottingham en neem ik de trein naar London Heathrow Airport. In de comfortabele trein herinner ik me alle hoogtepunten van deze reis en voel ik me weemoedig.

Laatste maaltijd voor de terugreis

Bij aankomst op de luchthaven van Heathrow geniet ik van mijn laatste maaltijd in een restaurant genaamd “Britse Thee Salon”. Dit restaurant serveert verschillende Britse gerechten zoals sandwiches, stoofschotels en Afternoon Tea. Hier proef ik nogmaals de traditionele Britse gerechten en maak ik mijn reis perfect af.

Vaarwel Engeland, op weg naar huis

In de vertrekhal neem ik afscheid van andere reizigers die ik heb leren kennen tijdens deze reis. We wensen elkaar veel succes in de toekomst. Tijdens de vlucht zit ik op mijn stoel en denk ik terug aan de vele hoogtepunten van deze reis. Ik voel dankbaarheid en kijk uit naar wat de toekomst brengt.

Samenvatting van de reis door Engeland

Tijdens deze reis heb ik veel steden in Engeland bezocht en heb ik veel geleerd over de geschiedenis, cultuur, technologie en gewoontes van Engeland. Tijdens deze reis heb ik interessante mensen ontmoet en verschillende activiteiten ondernomen, waardoor ik vele onvergetelijke herinneringen heb opgedaan.

Deze reis heeft mijn liefde voor reizen vergroot en me doen beseffen hoe waardevol het is om met anderen te communiceren. In de toekomst zal ik blijven reizen om meer van de wereld te ontdekken en nieuwe verhalen te schrijven.

Plannen na terugkeer in eigen land

Na terugkeer in eigen land ben ik van plan om de foto’s en verhalen van deze reis te organiseren en te delen met familie en vrienden. Ook wil ik mijn ervaringen en lessen van deze reis samenvatten, zodat ik me in de toekomst beter kan voorbereiden op nieuwe reizen. In de toekomst kijk ik er naar uit om opnieuw te reizen en de schoonheid en mysteries van de wereld te ontdekken.

Op mijn laatste dag in Engeland neem ik afscheid van dit betoverende land. Deze reis heeft me een dieper begrip gegeven van de geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid van Engeland. Ik zal deze mooie herinneringen altijd koesteren en kijk uit naar de mogelijkheid om in de toekomst opnieuw te reizen en meer steden en bezienswaardigheden te ontdekken.

Opwindender

Hoewel het niet wordt aanbevolen om vooraf te reserveren voor ongeplande reizen, hebben deze platforms een krachtige navigatie die al uw vragen kan oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *