Dag 7 van de Duitse sprookjesachtige reis: afscheid van Duitsland

Na een fantastische week in Duitsland, brachten Lotte en ik de laatste dag rustig door. Ik maakte een wandeling door het stadscentrum van München en bezocht enkele bezienswaardigheden die ik eerder had gemist, zoals de Engelse Tuin, een uitgestrekt stadspark met prachtige meren, groene weiden en rustige paden, een geweldige plek om te ontspannen voor de lokale bevolking. Hier heb ik ook de Duitse barbecue geprobeerd, een heerlijke Duitse gegrilde vleeservaring.

Middagshopping en souvenirs

Na een leuke ochtend gingen Lotte en ik naar het winkelgebied van München om enkele lokale souvenirs te kopen, zoals Duitse bierglazen, houten handwerk in Beierse stijl en lokale chocolaatjes. Lotte nam me ook mee naar haar favoriete onafhankelijke ontwerperwinkel, waar ik enkele unieke geschenken uitkoos om als aandenken te bewaren.

Koffers inpakken en afscheid nemen van Duitsland

Na een leuke laatste dag keerde ik terug naar het hotel om mijn koffers in te pakken en me voor te bereiden op de reis naar huis de volgende dag. Ik keek terug op de geweldige tijd die ik had gehad in Duitsland, van historische gebouwen in Berlijn tot de natuurlijke schoonheid van de Beierse bergen en het moderne stadsleven in München. Deze zeven dagen reisden door Duitsland lieten me de diversiteit van de Duitse cultuur en landschappen ervaren. Tijd doorbrengen met Lotte gaf me ook een dieper begrip van de Duitse manier van leven.

Terug naar huis

Voordat ik afscheid nam van Duitsland, had ik nog een afscheidsdiner met Lotte. Vroeg in de ochtend nam ik de vooraf geboekte shuttlebus naar de luchthaven van München en begon ik aan mijn reis naar huis.

Deze Fantastische Duitslandreis van zeven dagen heeft me veel mooie herinneringen gegeven. Ik heb de rijke geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid van Duitsland ervaren en veel gastvrije lokale mensen ontmoet, vooral mijn vriendin Lotte. Samen hebben we veel heerlijk Duits eten geproefd en ontdekt in de stad München. Deze reis heeft me een dieper inzicht gegeven in Duitsland en een onvergetelijke herinnering aan mijn leven gegeven.

Opwindender

Als u bij het plannen van een reis moeilijkheden ondervindt, kunt u deze platforms proberen, die krachtige navigatie hebben en al uw twijfels kunnen oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *