Dag 4: De oude charme van Gent

In de ochtend vertrokken we per trein vanuit Antwerpen naar Gent. De treinkaartjes kostten ongeveer 10 euro en we hadden ze weer van tevoren gekocht op de officiële website van Belgian Rail.

Bezoek aan de Sint-Baafskathedraal

Aangekomen in Gent bezochten we als eerste de Sint-Baafskathedraal en bewonderden we de grootsheid en geschiedenis van dit bouwwerk. Tijdens ons bezoek leerden we over de rijke geschiedenis van de kathedraal en haar belangrijke positie in de religieuze geschiedenis van België.

Dineren op het terras van de Gravensteen

’s Avonds hebben we op het terras van een restaurant op het Gravensteenplein genoten van het mooie uitzicht op Gent ’s nachts en van heerlijk Belgisch eten. In het restaurant hebben we gesproken met een lokaal stel en hebben we meer geleerd over het dagelijkse leven in Gent en de lokale cultuur.

Overnachting in een hotel in Gent

We verbleven die nacht in het Ghent Marriott Hotel, dat in het hart van de stad ligt. We hadden de kamer van tevoren geboekt op Booking.com voor ongeveer 120 euro. Het hotel was elegant en comfortabel en we hadden een fijne nacht daar.

Opwindender

Als u bij het plannen van een reis moeilijkheden ondervindt, kunt u deze platforms proberen, die krachtige navigatie hebben en al uw twijfels kunnen oplossen.

Vervoer

.

.

.

.

Attracties

.

.

.

.

Voedsel

.

.

.

.

Hotel

.

.

.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *